Top cele mai bune cărți din 2019

La mulți ani, dragilor! Știu că poate e târziu pentru a posta acest articol, însă, cui nu-i plac recomandările de carte? Haideți să vă spun care au fost cele 8 cărți favorite ale anului ce a trecut.

8. „Ultima fotografie” de Bogdan Hrib, o poveste romantică despre viață, despre cunoaștere și cel mai important, despre speranță.

7. „Graffitista” de Fanni André, o poveste de dragoste atipică cu multe experiențe de viață ce merită citite și savurate.

6. „Palatul de spini” de Eliza Mazilu, o poveste fantastică de care m-am îndrăgostit pe loc și pe care o voi reciti cu drag și în acest an.

5. „Te urăsc Te iubesc” de Sally Thorne, o altă poveste de dragoste pe care am citit-o pe nerăsuflate. O poveste poate clișeică, dar minunată din orice punct de vedere.

4. „Block 46” de Johana Gustawsson, un thriller excepțional, poate chiar cel mai bun thriller citit de mine vreodată.

3. „Vocea lui Archer ” de Mia Sheridan, o poveste de dragoste foarte diferită de cele pe care le-am citit până acum, ba chiar aș propune ca un film să fie făcut după aceasta.

2. „Realitatea visului” de Răzvan Marian, cu o scriere grozavă și cu multe sentimente de împărtășit, această care m-a cucerit și va sta pentru multă vreme la loc de cinste în biblioteca mea.

1. „Întoarce-te la mine” de Simona Lungu, o carte în care iubirea și răbdarea este mai presus de orice. O carte din care am realizat că personajul preferat feminin din toate lecturile mele de până acum este Ana.

Acestea au fost cărțile mele preferate. Bineînțeles, au fost multe cărți bune, însă cele care chiar au meritat să fie în top, sunt cele pe care vi le-am prezentat mai sus, iar recenziile unora dintre ele le găsiți pe blogul meu.

Regret însă faptul că îmi propusesem pentru anul trecut să citesc 45 de cărți, lenea punând stăpânire pe mine în ultimele 3 săptămâni a făcut în așa fel încât să nu îmi pot atinge scorul, rămânând la 44 de cărți citite. Știu, știu, mai era nevoie de una, însă recuperez eu în 2020, unde vreau să ajung la scorul de 50 de cărți.

Lecturi plăcute vă urez, dragilor, și să aveți un an plin de cărți bune! Aștept cu nerăbdare să îmi spuneți care sunt cărțile voastre preferate ale anului 2019. Pe mine ca de obicei mă găsiți pe contul meu de bookstagram, iar acolo putem discuta despre absolut orice vă doriți!